ÍRJ NEKEM ››
second.jpg

HISZEK A TÁRGYAK EREJÉBEN, DE A BIRTOKLÁSUKBAN NEM. MEGJEGYZEM A TÖRTÉNETÜKET, ELLOPOM A FORMÁJUKAT ÉS A SZÍNŰKET, FELHASZNÁLOM ÉS ELHASZNÁLOM ŐKET. MEGTALÁLOM VAGY ELŐÁLLÍTOM, KIÁLLÍTOM, MAJD TOVÁBB ADOM. TÁRGYAK ÉS EMBEREK, ÜNNEPEK, OTTHONOK TALÁLKOZÁSAIT GYŰJTÖM A MIEGYMÁSGYŰJTEMÉNYBEN.

»

NAPPALI AZ IRODÁBAN

 | 2015.10.27

Régóta tartozom már magamnak ezzel a bejegyzéssel, értem is meg nem is, hogy miért nem született meg hamarabb. A várakozásban a képekhez fűzött mondanivaló esszenciálissá érett, úgyhogy inkább csak kulcsszavakat fűznék ehhez, az általam berendezett iroda-szobához.

Megrendelő: Bare International
Helyszín: A budapesti Váci úton álló Capital Square Irodaház egyik, közel 20 négyzetméteres irodája
Funkció: Vendégfogadás, kisebb meetingek, munka és lazulás
Stílus: a megrendelő egy szóban volt biztos: vintage (oh jaj). Ehhez jött az iskola, a nappali és az otthoni iroda eklektikája.

Előtte
Sajnos a szigorú bérleti szabályok miatt a padlóhoz, a falhoz, a szőnyeghez, a lámpákhoz, a nyílászárókhoz és a szoba padlóján kínjában zokogó kapcsolószekrény ajtóhoz nem nyúlhattam.

edited10.jpg

Mindez amellett, hogy igazán szűkre szabta a lehetőségeimet valahol inspiráló is volt. A munkát nem fogta rövidebbre sem időben, sem befektetett energiában. Emiatt derülhetett ki az is, hogy van egy szuper asszisztensem, aki jobban hitt ebben a projektben, mint én magam és annyira sokat segített, hogy már már ciki nem közös munkának titulálni a projektet. De most azért azt mégsem. 

Utána
A legszebb és legkedvesebb darabok  Ószeres Frici Régiségboltjából jöttek. Csak nagyon nyálasan, pátoszosan és hosszan tudnám őket méltatni, eszméletlenül menő alakok, erős szívdobogást keltő felhozatallal az üzletben, teljesen beléjük zúgtam. Az ő mustár foteljük volt a Queen Bee, a többi már jött vele. Nem szeretném kihagyni az utazóláda lelőhelyét sem: Adománybolt Óbuda, pont Frici régiségboltja mellett. Ők is elvétve mondanak csak nemet bármire, bár több várakozás és szerencse kell az igazán jó darabokhoz, ha rendszeresen járunk előbb utóbb kerül ami kell.  A többi lelőhelyet sem hallgatom el: volt persze kevéske Ikea, de itt a Butlers, a Jysk, a Diego, a Kika  és a Max City-ből a Nostalgia Shop is, meg persze az Oázis Kertészet. A mix&match falhoz hoztam az otthoni gyűjteményemből is de találtam ezt-azt a Ceruza Megapapírnál és a Zara Home-nál is. Ez pedig mind azért jó, mert biztosít róla benneteket, hogy bárki összevadászhatja magának, ha valami hasonlóra vágyik.

Íme a képek és köszönöm a megbízást, a sok kedves, dícsérő szót az ott dolgozóktól.

edited4.jpg

edited1.jpg

 edited3.jpg

edited7.jpg

edited9.jpg

edited6.jpg

edited2.jpg

edited5.jpg

 A fotókat Kovács Balázs készítette. Köszönet érte.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miegymasgyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr238024326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása