ÍRJ NEKEM ››
second.jpg

HISZEK A TÁRGYAK EREJÉBEN, DE A BIRTOKLÁSUKBAN NEM. MEGJEGYZEM A TÖRTÉNETÜKET, ELLOPOM A FORMÁJUKAT ÉS A SZÍNŰKET, FELHASZNÁLOM ÉS ELHASZNÁLOM ŐKET. MEGTALÁLOM VAGY ELŐÁLLÍTOM, KIÁLLÍTOM, MAJD TOVÁBB ADOM. TÁRGYAK ÉS EMBEREK, ÜNNEPEK, OTTHONOK TALÁLKOZÁSAIT GYŰJTÖM A MIEGYMÁSGYŰJTEMÉNYBEN.

»

EREDETISÉG, COPYRIGHT ÉS KÖLCSÖNKENYÉR

 | 2013.06.12

IMG_0107.JPGA miegymasgyujtemeny.blog.hu oldalon közzétett összes szöveg és kép a sajátom, hacsak nem jelzem másképp. Vagyis a külön nem jelzett forrású szöveg és kép további felhasználását bátran megengedhetem a következő feltételek mellett.

  • Használd a képeket személyes természetű esetekben (pl. nyomtasd ki saját használatú képeslapnak), de ha nagyobb nyilvánosság előtt teszed kérlek a képeken semmilyen módon ne változtass. Pl ne vágd újra, ne helyezz el rajta feliratokat, ne színezd át.

  • Minden esetben lásd el a kép környezetét vagy az idézett szöveget hivatkozással a www.miegymasgyujtemeny.blog.hu oldalra.

  • Teljes bejegyzéseket semmilyen formában ne tégy újra közzé, egyszerűen csak hivatkozz rá egy linkkel.

  • Jólesne ha mindezek betartása mellett egy e-mailben tudatnád velem, hogy hol, melyik képet vagy szövegrészletet és milyen formában használtad nyilvánosan. (Ha képeslap lett belőle, abban is szívesen gyönyörködöm.) miegymasgyujetemeny@gmail.com

Ha ezek után is bizonytalan vagy abban, hogy mit és hogyan lenne kedves és tisztes használni és felhasználni a Miegymásgyűjteményből, csak írj egy emailt és egyeztetünk.

A blogon névvel és/vagy hivatkozással megemlített termékeket, üzleteket és szolgáltatásokat kizárólag releváns okokból, információként tüntetem fel. Amennyiben szponzorált bejegyzést olvastok a blogon azt külön jelölöm.

Persze lehetne ez másképp is és annak ellenére, hogy én a tárgyakban erejében hiszek, nem a birtoklásukban, még csak tanulom, hogy hogyan szeressem kevésbé a képeimet és a melléjük leírt szót.

Amíg nem leszek lényegesen nagyobb zen alak, addig a fentiek érvényesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://miegymasgyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr635357570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása