ÍRJ NEKEM ››
second.jpg

HISZEK A TÁRGYAK EREJÉBEN, DE A BIRTOKLÁSUKBAN NEM. MEGJEGYZEM A TÖRTÉNETÜKET, ELLOPOM A FORMÁJUKAT ÉS A SZÍNŰKET, FELHASZNÁLOM ÉS ELHASZNÁLOM ŐKET. MEGTALÁLOM VAGY ELŐÁLLÍTOM, KIÁLLÍTOM, MAJD TOVÁBB ADOM. TÁRGYAK ÉS EMBEREK, ÜNNEPEK, OTTHONOK TALÁLKOZÁSAIT GYŰJTÖM A MIEGYMÁSGYŰJTEMÉNYBEN.

»

KÉPESLAPOK PORTUGÁLIÁBÓL

 | 2013.07.08

IMG_5280.JPG„Kedves Anyu! Portugália nagyon szép és érdekes, a kaja jó, az idő szép, a víz hideg. Nem kell értem jönni.”

Szeretek képeslapot írni, olvasni, gyűjteni. Az általam a családnak küldött gyerekkori gyöngyszemek és az igazán rondák a kedvenceim. Emlékeztek a kilencvenes évekből a Gondolapokra? Valahol még meg kell lennie a gyűjteményemnek. Üdék, frissek, rondák, ötletesek voltak, a centrumos zacskó designjában megfáradt szemnek. Van még belőle valakinek? Amíg nem volt Facebook és Instagram számomra képtelenség volt utazni képeslapküldés nélkül. Manapság ritkábban, de azért írok egyet-egyet, most pedig így küldök néhányat, de ahhogy ez általában lenni szokott én sokkal előbb hazaérek, mint a lap. Az alábbi képek közül az első és a harmadik egy Rosende nevű udvarházban készült Paços de Ferreiraban. Köszönöm a Barros családnak a limonádés süteményes meghívást. A ház nyitva a áll az utazók, a megesküdni vágyók és a konferenciázók előtt is. Még egy lélegzetelállító saját kápolnájuk is van.

Ha ennél frissebb nyomon követésre vágytok, van Miegymásgyűjtemény az Instagramon is (miegymasgyujtemeny). Mindjárt lesz ott balatoninaplementés.

IMG_5224.JPG

IMG_5281-001.JPG

IMG_5211.JPG

IMG_5333.JPG

IMG_5295.JPG

IMG_5292.JPG

IMG_5243.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://miegymasgyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr605395586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása